Byta stil

Byta stil
Är det inte sjukt hur mycket man kan ändra sin stil bara på några månader, speciellt när det kommer till inredning. Nu är jag 24 år gammal och bara sen jag var 14 har jag ju möblerat om och bytt stil kanske 750 gånger. Nu har jag en ganska clean stil, mycket svart, grått och hårda kanter, men så var det ju verkligen inte när ja var 14, då var det ju rosa prydnadskuddar som gällde.

14 år - När jag var fjorton var det som sagt kuddar som gällde.. jag vet inte hur mycket kuddar jag hade i min säng under denna tiden, men säkert 14 - 16 stycken, och då överdriver jag inte. Självklart var alla i olika nyanser av rosa.
15 år - Femtonåriga jag ville verkligen vara prinsessan på ärten, så jag tog in alla madrasser från förrådet och la dom på min säng. Den blev ju så hög att jag knappt kunde komma upp i den. Och det roliga tog slut en natt när jag trillade ur sängen. 
16 år - Sextonåriga jag hade lärt mig av både den fjorton- och femtomåriga stilen. Sängen fick gå tillbaka till att bara ha en madrass och en huvudkudde. En anledning till detta var ju såklart att jag var för lat för att bädda sängen på morgonen, så detta var den lättaste utvägen. 

Och såhär har det ju bara fortsatt under alla åren, men jag gillar det. Man utvecklas hela tiden och jag tycker att det är sjukt kul att man kan se det på hur man inreder. Framförallt är det ju roligt att tänka tillbaka på hur man inredde tidigare. Kanske för att bli lite inspirerad eller kanske bara för att skratta åt gamla misstag. I vilket fall som helst är det roligt att tänka tillbaka och bli lite nostalgisk.